PALVELUT

Kuntosali sijaitsee katutasossa ja fysioterapiatilojen yhteydessä. Kuntosaliin on oma sisäänkäynti, johon on kulunvalvonta.  Kuntosalilla on omat puku- ja suihkutilat sekä naisille että miehille.Kuntosalissa kuntoillaan HUR:n paineilmalaitteilla. Laitteita on mahdollisuus käyttää sekä manuaalisesti  ja myös ns. älykortilla, jolloin käytettävissä on sekä miehille että naisille kolme valmista ohjelmaa.  Tarvittaessa teemme myös henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Kuntosaliin pääsee pyörätuolilla sekä fysioterapiatiloista että parkkipaikalta. Osa kuntoilulaitteista soveltuu pyörätuolia käyttäville kuntoilijoille. Kuntosalille käy maksuvälineenä myös TYKY-seteli, Smartum-seteli sekä Smartum saldokortti ja Eazybreak mobiiliseteli.

 • Älykortti

  Kuntosalillamme on käytössä HUR SMARTCARD eli ns. älykortti. Älykortti säätää laitteiden vastukset kohdilleen automaattisesti sinulle laaditun ohjelman puitteissa tai voit valita jonkin valmiin ohjelman. Laite myös seuraa kehitystäsi ja antaa näin arvokasta tietoa kuntosaliharjoittelun tehosta ja vaikutuksista.

   

  Älykorttijärjestelmä on luotu tukemaan ja helpottamaan kuntosaliharjoittelua ja sen käyttö on äärimmäisen yksinkertaista:

  1. Lataa harjoitteluohjelmasi älykortille kuntosalin asiakaspäätteeltä. Jos sinulle ei ole laadittu omaa henkilökohtaista harjoitteluohjelmaa, voit käyttää järjestelmästä löytyviä valmiita kuntosaliohjelmia.

  2. Aseta älykortti laitteessa olevaan lukijaan ja seuraa näytön ohjeita.

  3. Aloita harjoittelu. Näet harjoittelun aikana näytöltä harjoitusvastuksen ja toistomäärät.

  4. Laite antaa äänimerkin, kun kunkin sarjan harjoitusohjelman mukaiset toistot on tehty.

  5. Ota kortti lukijasta ja siirry seuraavaan laitteeseen.

 • Omatoiminen harjoittelu

  Salillamme voi ns. tavallisten kuntosalien tapaan harjoitella omatoimisesti ja juuri silloin kuin sinulle sopii. Erilaiset kulunvalvontaratkaisumme tekevät salilla asioinnista helppoa ja mutkatonta. Valittavanasi on joko puhelimella tai PIN-koodilla toimivat avainteknologiat. Halutessasi osaava henkilökuntamme voi laatia sinulle kuntosaliohjelman, jonka suorittaminen älykortin ohjeistamana on helppoa ja vaivatonta. Samalla pystyt seuraamaan kehitystäsi - Kiitos älykortin kattavien raporttien.

 • Ryhmäharjoittelu

  Tällä hetkellä meillä on viisi ikäihmisten kuntosali ryhmää. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa (tammi-huhtikuu sekä syys-joulukuu) Ma 10-11, Ti 10-11, Ke 10-11 ja 14-15 sekä To 12-13.

  Lisätietoja saat ja ilmottautua voi soittamalla 025460429 tai tulemalla paikan päälle. Jos toivoisit jotain uutta ja erilaista ryhmää, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

 • Ikäihmisten harjoittelu

  Ikäihmisten kuntosaliryhmät ovat pyörineet meillä jo kymmenen vuoden ajan. Ryhmissä käy sekä miehiä että naisia. Ryhmäharjoittelutunnit alkavat pienellä alkuveryttelyllä, jonka jälkeen aloitetaan kuntopiiri kuntosalilaitteilla ja lopuksi venytellään.

  Kuntosaliharjoittelu ei ole ainoastaan fyysinen suoritus vaan myös sosiaalinen kanssakäyminen on tärkeä osa ryhmää.

 • Liikuntarajoitteiset

  Avarat ja esteettömät toimitilamme, jotka sijaitsevat katutasossa, mahdollistavat myös liikuntarajoitteisille laadukkaan ja monipuolisen kuntosaliharjoittelun. Saliltamme löytyy useita eri laitteita, joihin pääsee siirtymään omatoimisesti pyörätuolista tai niitä pystyy käyttämään pyörätuolin kanssa. Osaava ja palvelualtis henkilökuntamme opastaa ja auttaa tarvittaessa laitteiden käytössä.

SALIESITTELY

Klikkaa  numeroita, niin näet laitteen toiminnan ja mihin lihaksiin se vaikuttaa.

 

SALIN VAKIOVUOROT

Kalenterista näet viikoittain toistuvat vakiovuorot, jolloin kuntosalimme on vain kyseisen ryhmän käytössä. Ryhmien paikkatilannetta tai mahdollisten uusien ryhmien perustamista voit tiedustella henkilökunnaltamme.

*Kuntosali varattu vain vakiovuoron käyttöön.

HINNASTO

Omatoiminen harjoittelu

kertakäynti: 8€

10-kortti (voimassa 3kk): 65 €/58€, eläkel. opisk.

1kk: 60€/55€, eläkel. opisk.

3kk: 140€/120€ eläkel. opisk.

6kk: 240€/210€ eläkel. opisk.

 

Ryhmille

Ohjattu kuntosaliharjoittelu: 60€/tunti

Ilman ohjausta: 40€/tunti

 

 

Kuntosalipalveluita voit ostaa myös seuraavilla maksuvälineillä:

 

Hinnat sis. alv. 10%

Kokemäen Fysioterapia on 1987 perustettu fysikaalinen hoitolaitos. Vuonna 2015 hoitolaitos koki muodonmuutoksen. Entiset tilat remontoitiin nykyajan vaatimuksia vastaaviksi ja tilojen tuplaantuessa saatiin käyttöön kuntosali.

 

Yritysmuodon muutoksen myötä 2015 yrityksessä 10 vuotta toiminut fysioterapeutti ryhtyi yrittäjäksi ja nimi muuttui Kokemäen Fysioterapia ja Kuntosali Oy:ksi.

 

Tilat ovat katutasossa ja kaikkiin tiloihin on esteetön pyörätuolilla pääsy. Kouluttautunut henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa fysioterapiaan liittyvissä asioissa.

Sanna

 Uusiniitty

Marja-Leena Sunikka

Kokemäen Fysioterapia ja Kuntosali Oy

 

Tulkkilantie 15

32800 Kokemäki

02 5460 429

asiakaspalvelu@kokemaenfysioterapia.fi

 

Marja-Leena: 044 082 8003

Sanna: 050 059 2637

AVOINNA

 

KUNTOSALI

ma-su 6.00 - 23.00

 

 

 

FYSIOTERAPIA

ma-to 9.00 - 19.00

pe 8.00 - 16.00